tirsdag den 13. september 2011

Nintendo 3DS konference 2011 - Live


G' morgen folkens of velkommen til det, der forhåbentlig bliver en spændende morgen for alle Nintendo freaks og andre der kigger forbi. Konferencens intro køre netop nu over skærmen.

05:05 - Miyamoto snakker en hel masse på Japansk og viser filmklip fra Zeldas 25 års fødselsdag og derefter fra 3DS versionen af det klassiske The Four Swords.

05:07 - Miyamoto gåt nu lidt overraskende over til, at præsentere det nye Zelda spil til Wii. Fra scenen af viser han hvordan det spilles. De fleste af jer har nok set hvordan det ser ud, men ellers får i lidt her: 

05:12 - Der vises en masse lækre trailers fra kommende 3DS spil. Her i blandt Monster Hunters, Resident Evil, Mario Karts 3DS og mange, mange flere. Herefter kommer Nintendos præsident mr. Ivata indtager nu  scnenen.

Kl. 05: 15 Ivata taler også om Wii til et begynde med og Just Dance 3, Go Vacation, Kirby, Dragon Quest med videre køre i baggrunden imens Ivata taler. Mit bedste bud er, at han forsøger at fortælle, at alle Wii ejere fortsat har en masse at se frem til. 

kl.05:17 - Der kommer en pink farvet 3DS d. 20 oktober 2011, så der også er noget for trunterne.

Kl. 05: 18 - Han viser ingame filmklip fra det nye Super Mario 3D. Det ser virkelig lækkert ud, men han viser ikke noget, vi ikke allerede har set før. Det samme kan siges om Mario Kart 3DS som vises frem lige efter. Super sprød grafik og en let opdatering af det klassiske spil, der startede hele Kart genren. Når der spilles multiplayer, kan du selvfølgelig bruge dine Miis til at vise hvem du er.

Kl. 05:21 - Mario Tennis vises frem, efterfulgt af Luigis Mason 2. Sidstnævnte er for mig det mest interessante og længe ventede 3S spil. Men igen intet nyt her.

kl. 05: 23 Animal Crossing vises frem.

Kl. 05:24 - Okay nu vises der noget mærkeligt. Miis møder sims i en ualmindelig pixeleret Noir udgave... nyt spil? Okay det er så et Japan-only spil der hedder Friend Connection. Meget syret oplevelse.

Kl 05: 29: Nyt Fire Emblem og det ser rigtig lækkert ud. Udkommer i 2012 og det skal nok gøre rigtig mange glade. Herfter vises Omega Force, Nyt fra Temco med flere. Det hele går lidt stærkt nu. 


kl. 05:37 - der tales Resident Evil Revalations, Et Japan- only dating game, Sold Snake 3D med flere. Ikke de store nyheder her.

Kl. 05: 40 - Det efterføles af et RPG spil til piger fra Level 5 og lidt klips fra Kid Icarus.

Kl. 05: 41 - Nu sker der noget..
Yes.. it's Monster Hunters. Der vises ingame klip fra spillet, som er kæmpe stort i Japan. Dette spil alene kan sælge sindsygt mange konsoller og det ser fandme lækkert ud til 3DS. For dem der ikke kender spillet, så handler det om at jæge Monstre (supriiice) og så samle ting sammen fra dem, som kan bruges til, at bygge bedre udstyr af. Der er ikke meget held i dette spil og her bliver sindsyg gode spillere belønnet og dårlige spillere fpr aldrig et ben til jorden. Spillet er specielt godt når det spilles online, hvor man snildt kan bruge 3-40 minutter på en enkelt jagt og hvor alle gruppens medlemmere virkelig skal vide hvad de laver for, at få trofæet med sig hjem.

kl. 05: 46 - Der følges op med et interview med skaberen af spillet Ryozo. Lige nu fatter jeg hat af den lange snak imellem ham og Ivata :P

Kl. 05: 48 Det udkommer allerede d. 10 december i Japan, men vi ved endnu ikke om det kommer til USA og Europa. Seneste Wii version gjorde og det opnåede en vis succes, men derudover har spillet aldrig vundet indpas blandt det store publikum i vesten.

Monster Hunter 4 er nu annonceret og fuuuuuuck det ser vildt godt ud!! Ligner en exclusive til 3DS. Det her er STORT!!



Kl. 05: 54 - Lidt blandede trailers igen. Tiden går og vi venter fortsat på noget rigtig stort.. Eller håber på noget stort. Men nope.. Så er konferencen færdig ser det ud til... Hmm ikke just noget der sprænger alle rammer.

Hmm nu køre der en weird tegne film der ser ud til at blande Monster Hunter Tri med.. well tja døm selv:

Hoppede lige ind på nogle sider fra andre live bloggers og vi er alle lige forvirrede over dette :P Når det ser ud til bare, at være lidt reklame gøgl for Monster Hunter, som Capcom har lavet. Meget weird afslutning på konferencen. 

Alt i alt så var der lidt info undervejs, som jeg ikke fik med, da Safari lige crashede for mig :P
Shoppen på din 3DS vil bliver forbedret inden længe. Streetpass delen vil blive opgraderet uden jeg dog helt kan sige hvordan. Også Mii Plaza vil blive opgraderet og det betyder nok nye småspil og puzzles vi kan samle sammen, når vi møder andre på gader og stræder rundt omkring i verden.
  
Ellers kan jeg se, at jeg missede helt, at billeder fra Kid Icarus var for nogle nye animationsfilm, som vil kunne ses på din Nintendo 3DS på et senere tidspunkt. 

All in all så er Annonceringen af Monster Hunter 4, Fire Emblem spillet og Mario Tennis de største nyheder på denne konference. Sidstnævnte kom ærlig talt ikke som den store overraskelse for mig, da jeg efterhånden forventer disse sports spil, til hver eneste Nintendo konsol. De to andre spil ser lovende ud.

Der blev også fremvist et helt nyt RPG fra Square Enix som kommer eksklusivt til 3DS. Det hele gik lidt stærkt derinde på et tidspunkt, men jeg kan her bagefter fortælle, at navnet på dette er Bravely Default Flying Fairy. 

Jeg er pt. ret skuffet over, at der intet nyt er omkring online delen og hvad Nintendo vil gøre fremefter for, at gøre ens friendlist brugbar.

Jeg smider nogle trailers op herinde fra de forskellige spil senere idag. Skal lige have lidt mere søvn nu :P 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar