mandag den 12. september 2011

Har Nintendo 3DS en fremtid?

Kære bloggers og Nintendo fans.

Der har været sagt og skrevet meget om Nintendos håndholdte 3DS'er som udkom tidligere på ået. En del af snakken har desværre være negativ, hvilket er ærgerligt, da der rent faktisk er en super fed konsol. Mange synes det var epic fail, at Nintendo lagde så meget vægt på 3D effekten i konsollen. Samtidig med dette så var prisen skruet i vejret og den kom i butikkerne til, at koste cirka 6-800 kr. mere end Nintendo DS, da den i sin tid udkom.

Nintendo blev hårdt ramt på pengepungen, da også Nintendo Wii er holdt op med, at sælge lige så hurtigt som tidligere. Aktierne styrtdykkede og det endte med, at prisen på den blev sat gevaldigt ned. I Danmark er alting overprices som en i helvede, men prisen faldt da fra en 2.000kr. / 2.200 kr.  og ned til cirka 1.500 kr. Det satte med det samme gang i salget og da der nu også er begyndt at udkomme større titler til den, så ser fremtiden egenlig fin ud. Hvis titler som Resident Evil og Zelda ikke kunne sælge konsollen, ville det have set rigtig sort ud. Dem der har købt konsollen før prisnedsættelsen har fået 10 klassiske Nintendo titler som de kan downloade gratis og 10 mere følger trop senere på året. Alt åndede derefter fred i lille Nintendo land. Men så alligevel ikke. Nintendo har nemlig indkaldt til en kæmpe Nintendo 3DS konference imorgen tidligt, som blandt andet vil kunne live streamers lige her.

Vi ved ikke hvad de præcis vil, men der er selvfølgelig en masse rygter på nettet, som alle har ders bud på, om Nintendo vil relancere 3DS'en med to analoge circle pads. Det er nemlig kommet billeder op på nettet der viser, at Capcom kommer med en udvidelse til Nintendo 3DS , der giver konsollen den ekstra circle pad, som den nok burde have haft fra starten af. Den ser både grim og klumpet ud, men det er også primært beregnet på Capcoms 3DS udgave, af det ultra fede Monster Hunter spil. Men når nu den kommer, vil andre spil så ogå gøre brug af den? Og vil det betyde, at vi får to typer spil fremover? Ovenstående stiller en helt masse spørgsmålstegn ved den retning, som Nintendo 3DS skal bevæge sig i fremover og et er set i det lys, at det skal blive spændende at følge Nintendos 3DS konference imorgen tidligt.

Har Nintendo 3DS en fremtid? Og hvordan ser den i så fald ud? Det ved vi heldigvis meget mere om imorgen.

Jeg sidder på Rømø i øjeblikket i et sommerhus og min forbindelse er ikke super god, men hvis alt går vel, så regner jeg med, at blogge fra konferencen imorgen tidligt klokken 5. Så hvis du er interesseret i at vide mere om 3DS'ens fremtid, nye spil eller hvad de nu ellers kan komme med af nyt imorgen, så tun ind på Stodderen og Nørden imorgen tidligt.

Vi lures folkens

Ingen kommentarer:

Send en kommentar