tirsdag den 12. juli 2011

Stodder Con Carne

Kære bloggers og andre sulte mennesker...

Så er det tid til en omgang Stodder Con Carne. Inspirationen kommer fra en App der hedder Chili Recipes, men nu er jeg jo svær at gøre tilfreds, så jeg måtte lige tilsætte og fjerne nogle ting, før jeg var tilfreds. Konen synes den virker lidt tung i smagen, men det er så lige netop en ting jeg selv synes er super lækkert :)

Du skal bruge:
Jomfru olivenolie
500g Hakket oksekød
1/2 flaske Fuller's Honey Dew (Den anden del drikkes til maden homie)
100g mørk smelte chokolade (44%)
1 ornly sygt stort løg
1 squeeese Worchestershiresauce
2 dåser Røde Kidney bønner
1 dåse baked beans
3 hele thai chillier (3-4 cm stykket) (Spæd op til en 4-5 stykker hvis chilien skal slå igennem)
en spiseskefuld Santa Maria Chili Explosion (hold din kæft.. jeg havde ikke andet)
2 tsk fulde cayenne peber
2 spsk fulde oregano
1 lille dåse dobbelt koncentreret tomatpure
2 dåser flåede tomater.
4 store Cocktail tomater


Hak løgene i stykker, men ingen grund til at overdrive. Derefter  klipper du chilierne i fine stykker og smide dem i bunden af en gryde, sammen med engang jomfru olivenolie. Når der er godt gang i stegningen, så smider du løgene i gryden, sammen med en lidt Worchestershiresauce. Når de så er ved at være brunet, så er det tid til, at kaste det hakkede kød ned til resten af svineriet. Snart syder og steger det og duften af chili og hakket kød flyver rundt i køkkenet sammen med flyvemyrer (hate those fuckers. Die bitches diiiie!!)
Hæld så den halveflaske Fuller's Honey Dew oven i gryden og smid næsen indover og nyd duften . Now thats is goooood :D

Så er det tid til at smide chokoladen i. Del den i en masse små stykker og smide dem ned til alle de andre ingredienser. Smid Så oreganoen i når alt chokoladen er smeltet og husk at rør godt i det. Hæld Chili pulveret i, cayenne peberen og alle bønnerne i. lad lige det hele kom op og koge igen og hæld så  koncentreret tomatpure i, de to dåser flåede tomater og fire halvstore cocktail tomater, som du lige slicer i fire stykker hver i forbi farten.

Lad det hele simre op imod en time, så smagen virkelig kommer til at træde frem.

Der skal selvfølgelig ris til og dem koger du helt som du er vant til. Ingen tricky mellem-stationer der'. Når risen er færdig, så er det tid til at spise og selvom din bedre halvdel, dine venner eller din hund måske foretrækker vand eller vind til, så bør den slynges indenbors sammen med resten af øllen eller til nøds en Dåse Cola.

God æder min ven ;)


3 kommentarer:

  1. Lyder fantastisk, skal prøves imorgen :)

    SvarSlet
  2. kan så lige anbefale, at købe en ekstra øl af samme slags som du smider i retten. Jeg var lidt ærgerlig over jeg kun havde knap en halv flaske tilbage, da den af gode grund smager perfekt til maden. Skal man have to portioner løber man for hurtig tør. Men skriv endelig hvad dy synes, når du har afprøvet den :D

    SvarSlet
  3. Det blev så lige udsat til weekenden, da kæresten synes hun ville lave mad til sin mand :)

    Skriver lige tilbage når den er afprøvet en gang :)

    SvarSlet